Çöp Toplama Alanı Temizlendi ve Değiştirildi

İlçemiz köy ve mahallelerinin toplandığı çöp alanı yıllardır vatandaşlarımızın şikayet konusu olmuştur. Çamoluk Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN ve Belediye başkanımız sayın Fatih DÜZ tarafından, etrafa rahatsız edici koku ve görüntü kirliliği veren çöp toplama alanı temizlendi ve yeni çöp toplama alanı açtı.

Yeni toplama alanında çöpler artık yakılmayacak. Üzeri toprak ile doldurularak rahatsız edici koku, görüntü ve dumandan arındırılmış olacaktır. Belediye başkanımız Sayın Fatih DÜZ konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Belediyemizin imkanları kısıtlı olduğu için çöp toplama, biriktirme veya katı atık toplama tesisi kurulmasının imkanı olmadığından, bölgeye bir katı atık tesisi kuruluncaya kadar çöp toplama hizmetine bu şekilde devam edebiliyoruz" dedi.

Çöp Toplama Alanı Temizlendi ve DeğiştirildiÇöp Toplama Alanı Temizlendi ve Değiştirildi